Επικεντρωνόμαστε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Φανταστείτε να συνεργάζεστε με έξυπνους και ταλαντούχους συμπαίκτες για να πετύχετε τον σκοπό σας, σε ένα περιβάλλον που αγκαλιάζει την καινοτομία και τις ιδέες των μελών του, ενώ απορρίπτει τη γραφειοκρατία, την αναποφασιστικότητα και τις καθυστερήσεις. Αυτή είναι η ομάδα του Afixis. Και είναι πραγματικά απίστευτο πόσα μπορούν να πετύχουν δημιουργικά άτομα, όταν τίποτα δεν τους εμποδίζει.

Η Ηγεσία του Οργανισμού

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Στον οργανισμό μας, δίνουμε έμφαση στη διαφάνεια και στην τήρηση των αξιών μας από όλα τα μέλη μας και τους μαθητές μας. Υπεύθυνο συνολικά για την χάραξη της πορείας του οργανισμού και για τον έλεγχο της δράσης του και της επίτευξης των στόχων του είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Afixis.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

Θωμάς Τσουλιας, Συνιδρυτής & Executive Director


Γιώτα Σκιαθίτη, Συνιδρύτρια & Programs Director


Η Εκτελεστική Ομάδα

Τον σχεδιασμό και τους στόχους που έχει θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας ανατροφοδότηση από τους ίδιους τους μαθητές και την κοινότητα του οργανισμού, αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει η Εκτελεστική Ομάδα του Οργανισμού.

Η Εκτελεστική Ομάδα αποτελείται από τα μέλη του Afixis που αφιερώνουν εθελοντικά το χρόνο τους και στελεχώνουν τις διάφορες λειτουργίες του, όπως ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των προγραμμάτων, η συνεχής επικοινωνία με τους μαθητές, φοιτητές, γονείς, καθηγητές και κάθε ενδιαφερόμενο, η διάδοση του έργου του Afixis, κτλ.

Επικεφαλής της Εκτελεστικής Ομάδας βρίσκεται ο Εκτελεστικός Διευθυντής του οργανισμού (Executive Director), ενώ κάθε λειτουργία του Αφιχισ έχει οργανωθεί ως tμήμα εντός της ευρύτερης Ομάδας μας.

Ακολουθούν ο Executive Director και οι επικεφαλείς των τμημάτων του Afixis:

Θωμάς Τσουλιάς, Executive Director (Υπεύθυνος συνολικά για την υλοποίηση των στόχων του οργανισμού)


Γιώτα Σκιαθίτη, Programs Director (Υπεύθυνη για την υλοποίηση των προγραμμάτων του οργανισμού)


Κωνσταντίνος Ρέππας, Development Director (Υπεύθυνος για την ανάπτυξη του οργανισμού και τη χρηματοδότηση της δράσης του)


Δανάη-Ζωή Μήτκα, Academics Director (Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των εκπαιδευτικών προγραμμάτων)


Απόστολος Παπαδόπουλος, Strategy Director (Υπεύθυνος για την ανάπτυξη της στρατηγικής του οργανισμού)


Ηλίας Βλαδενίδης, Marketing Director (Υπεύθυνος για την προώθηση των δράσεων του οργανισμού)


Μαρία Κρουστάλη, Communications Director (Υπεύθυνη για την επικοινωνία του έργου του οργανισμού)

Αλφαβητικά τα Μέλη μας

Ηλίας Βλαδενίδης

Ο Ηλίας είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στον τομέα του Τουρισμού και της Διοίκησης Ξενοδοχειακών μονάδων. Αποφοίτησε πρόσφατα από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών με έμφαση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, της σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης “Ανατόλια”. Παράλληλα με τις ακαδημαϊκές του δραστηριότητες , δραστηριοποιείται στον κλάδο του Τουρισμού. Επιπλέον ενασχόλησή του αποτελεί το ραδιόφωνο και η επικοινωνία, όπου διατελεί Ραδιοφωνικός Παραγωγός και Παρουσιαστής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Κατά την φοιτητική του καριέρα έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ακαδημαϊκών και επαγγελματικών συνεδρίων σχετικά με τα Χρηματοοικονομικά, τις Πολιτικές Επιστήμες, το Μάρκετινγκ και τον Τουρισμό. Από τα μαθητικά του χρόνια διαθέτει εμπειρία στην επιχειρηματολογία και την αρθρογραφία. Συμμετείχε στο Μοντέλο της Βουλής των Ελλήνων, ως Βουλευτής της Επιτροπής Οικονομικών το 2014, ως Τομεάρχης Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην Επιτροπή Οικονομικών το 2016 (όπου βραβεύτηκε με το ατομικό βραβείο Δημοκρατίας) και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Υπεύθυνος Εκδηλώσεων (Οργανωτική Επιτροπή) το 2017. Ομιλεί Γαλλικά και Αγγλικά, ενώ τα ενδιαφέροντά του πλαισιώνονται γύρω από την μουσική, την τεχνολογία και τον αθλητισμό.

Θάνος Γεωργούντζος

Ο Θάνος είναι φοιτητής στο τμήμα της Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειναι απόφοιτος του Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού, λαμβάνοντας βραβείο ως ο μαθητής με την υψηλότερη επίδοση. Μιλά εξαιρετικά Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει ακόμη συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια που αφορούν τις σπουδές του, καθώς επίσης και σε πολλά συνέδρια Μοντέλου των Ηνωμενων Εθνών ανά την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων συγκαταλεγονται το PSMUN στην Αθήνα, το ACMUN στη Θεσσαλονίκη, το ATSMUN στην Πάτρα και το RHODESMRC στην Ρόδο. Στη μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα, ξεχωρίζει η πρακτική άσκηση που έχει κάνει σε δύο από τα μεγαλύτερα δικηγορικα γραφεία της Αθήνας, αυτό του Ι. Θ. Ηρειωτης & Συνεργάτες και του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου Η. Γ. Αναγνωστοπουλος & Συνεργάτες. Είναι επίσης ενεργό μέλος του ρητορικού ομίλου της Νομικής Σχολής της Αθήνας. Τέλος, τα ενδιαφέροντά του περιστρεφονται γύρω από θέματα όπως η εκπαίδευση, η πολιτική, η διπλωματία, η ιστορία και η τεχνολογία.

Ηλίας Θεοδωρόπουλος

Ο Ηλίας είναι φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Έχει λάβει μέρος σε πληθώρα συνεδρίων με θέμα τα Χρηματοοικονομικά, το Marketing, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη συμπεριφορική οικονομική και τα κρυπτονομίσματα. Έχει λάβει μέρος σε ένα ευρύ φάσμα προσομοιώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η αγαπημένη του ενασχόληση γύρω από τις δράσεις του Afixis είναι οι εικονικές δίκες ”Πρωταγόρας” όπου συμμετείχε και ως μαθητής πιο παλιά, αλλά και τώρα ως φοιτητής βοηθώντας στην προετοιμασία του σχολείου του ( 7ο ΓΕΛ Καλλιθέας ). Έχει 4 συμμετοχές σε ΜΒΕ ( Μοντέλο Βουλής Ελλήνων ), το 2015, 2016, 2018 ως Βουλευτής στην επιτροπή οικονομικών και το 2017 ως Τομεάρχης στην επιτροπή Κοινωνικών. Εκτός τον σπουδών του, ασχολείται επαγγελματικά και με τη μουσική, ενώ μιλαέι Αγγλικά, Γερμανικά και Ολλανδικά.

Άννα Καπερνέκα

Η Άννα είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Ακολουθεί ως κατεύθυνση την ειδίκευση της Μετάφρασης με γλώσσες εργασίας τα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Είναι απόφοιτη του 7ου ΓΕΛ Καλλιθέας. Ως μαθήτρια, ήταν από τους πρώτους συμμετέχοντες του προγράμματος «Εικονικές Δίκες Πρωταγόρας», στηρίζοντάς το από την πρώτη χρονιά εφαρμογής του στο σχολείο έως και σήμερα, καθοδηγώντας και βοηθώντας τους νέους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν την κριτική τους σκέψη και να βελτιώσουν τον λόγο τους και την επιχειρηματολογία τους. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει και στο Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων.

Ηλέκτρα Κουπατσάρη

Η Ηλέκτρα είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια . Από μικρή ηλικία ενδιαφερόταν για την διπλωματία και τις διεθνείς σχέσεις, γι’αυτό και συμμετείχε ενεργά σε προσομοιώσεις των Ηνωμένων Εθνών ως αντιπρόσωπος επιτροπών( ACMUN & CGMUN) και ως πρεσβευτής (TMUN) . Ακόμη, επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα για Οικονομικά και Επιχειρηματικότητα στην Αμερική, όπου η ομάδα της συνεργάστηκε με τον Γενικό Διευθυντή μιας ανώνυμης εταιρίας για την διαμόρφωση μιας ηλεκτρονικής εφαρμογής με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων. Η Ηλέκτρα πάντα βρίσκει χρόνο για ταξίδια και ασχολείται με τον χορό, την ζωγραφική και το τραγούδι.

Δανάη-Ζωή Μήτκα

Η Δανάη είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια. Έχει λάβει μέρος σε πέντε συνέδρια Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών, μεταξύ των οποίων και στο Παγκόσμιο Model United Nations στη Χάγη (THIMUN). Πρόσφατα εργάσθηκε εθελοντικά για την διοργάνωση του «ΑΠΘ την Κυριακή» και της «Φοιτητικής Εβδομάδας». Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στο μαθητικό συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Κολλεγίου Ανατόλια (ACSTAC). Η Δανάη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συντήρηση και αποκατάσταση κτιρίων και μνημείων και έχει παρακολουθήσει ομιλίες και ημερίδες που σχετίζονται με αυτό το αντικείμενο. Γεννημένη στις ΗΠΑ, μιλάει αγγλικά και ελληνικά.

Αναστασία Παπαδοπούλου

H Αναστασία διανύει το τρίτο έτος των σπουδών της στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει εκπονήσει την πρακτική της στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μειονοτήτων, Προσφύγων και Μεταναστών του Υπουργείου Εξωτερικών, έχει αναγορευτεί Ηγέτιδα της Νεολαίας από τη Μόνιμη Αποστολή της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη στη Βιέννη και έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια φόρα των Ηνωμένων Εθνών. Από τα λυκειακά της χρόνια, έχει λάβει μέρος σε πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και προσομοιώσεων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη καθώς και θερινά μαθήματα στην έδρα Jean Monnet του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Απόστολος Παπαδόπουλος

Ο Απόστολος είναι τελειόφοιτος πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης και απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια. Είναι συνιδρυτής ενός επενδυτικού fund στο Λονδίνο. Ως πρωτοετής είχε περάσει από το Silicon Valley προσκεκλημένος από το γερμανικό KIT και το Stanford μαζί με ένα consortium εταιρειών όπως Facebook, Andreesen – Horowitz, Twitter. Έκτοτε έχει δουλέψει στο Daily Secret στη Νέα Υόρκη, στη VisualDNA στο Λονδίνο, και στην Ελληνική Πρεσβεία στη Βιέννη. Το επόμενο βήμα του ήταν στο MIT. Εκεί έκανε έρευνα στο τομέα του computational biology/epigenomics όπου και έγραψε το thesis του. Πρόσφατα γύρισε από την Ουάσινγκτον όπου και δούλευε στο Κογκρέσσο (House of Representatives) και τώρα συνεργάζεται ξανά στο τομέα του computational biology με την ιατρική σχολή του Harvard.

Κωνσταντίνος Ρέππας

Ο Κωνσταντίνος είναι τελειόφοιτος φοιτητής του Department of Economics του Bocconi University στο Μιλάνο Ιταλίας. Στο παρελθόν έχει παρακολουθήσει μαθήματα πάνω σε θέματα διεθνών σχέσεων και εξωτερικής πολιτικής στο American University, Washington DC. Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί στο ρόλο του Director of Advocacy του εκπαιδευτικού μη-κερδοσκοπικού οργανισμού “Άφιξις”. Στο παρελθόν, έχει διετελέσει Διπλωματικός Σύμβουλος στην Μόνιμη Αποστολή της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη, στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, κατέχει εμπειρία στην διοργάνωση συνεδρίων στo εξωτερικό και στην Ελλάδα και έχει τιμηθεί με το βραβείο «Εξαιρετικής Επίδοσης σε Εξωσχολικά Προγράμματα» (Outstanding Performance in Extra-Curricular Activities) απο το Κολλέγιο Ανατόλια. Έχει, επιπλέον, υπάρξει ασκούμενος στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη, ΗΠΑ, καθώς και στο Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη. Εργάζεται σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.

Θοδωρής Σιδηρόπουλος

Ο Θοδωρής είναι φοιτητής στο δεύτερο έτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ασχολείται ενεργά με τη συμμετοχή και τη διοργάνωση συνεδρίων σε σχολικό και ακαδημαϊκό επίπεδο. Συγκεκριμένα έχει συμμετάσχει, διοργανώσει και διακριθεί σε συνέδρια προσομοίωσης των Ηνωμένων Εθνών (M.U.N), σε ρητορικούς διαγωνισμούς, είναι μέλος της οργανωτικής ομάδας του Anatolia College Science and Technology Annual Conference και του Anatolia College Math and Logic Competition ενώ, μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στο Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Finance Club University of Macedonia στο οποίο είναι υπεύθυνος των σεμιναρίων και συνεδρίων που διοργανώνει ο οργανισμός. Παράλληλα αναπτύσσει δράση στον εκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Άφιξις.

Μαρία-Ινές Σαντιάγο

Η Μαρία-Ινές γεννήθηκε στην Ισπανία και ζει στην Ελλάδα και είναι φοιτήτρια νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τρίτο έτος. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια από το οποίο βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της σε εξωσχολικές δραστηριότητες με με το βραβείο «Εξαιρετικής Επίδοσης σε Εξωσχολικά Προγράμματα» (Outstanding Performance in Extra-Curricular Activities). Έχει λάβει μέρος σε πάνω από 10 προσομοιώσεις των Ηνωμένων Εθνών, τόσο στο εξωτερικό (Χάγη, Παρίσι, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη) όσο και στην Ελλάδα, στις οποίες έχει διακριθεί. Το 2015 υπήρξε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών Κολλεγίου Ανατόλια (ACMUN) ως Vice Secretary General. Είναι μέλος της ELSA Κομοτηνής και έχει κάνει πρακτική άσκηση σε δύο δικηγορικά γραφεία της Θεσσαλονίκης. Κατέχει πτυχίο Αγγλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Γαλλικών.

Γιώτα Σκιαθίτη

Η Γιώτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου φοιτεί στο τέταρτο έτος της Νομικής ΕΚΠΑ. Συνιδρύτρια και Chief Operating Officer του εκπαιδευτικού μη-κερδοσκοπικού οργανισμού “Άφιξις” και των Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας», απολαμβάνει να συνεργάζεται με παιδιά στο πλαίσιο μιας δραστηριότητας που καλλιεργεί την κριτική σκέψη και τις ρητορικές τους ικανότητες. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων αναφορικά με τον κοινοβουλευτισμό, τα όρια της Συνταγματικής αναθεώρησης, τις διεθνείς σχέσεις, το θεσμό της Διαμεσολάβησης και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Υπεύθυνη Διοργάνωσης του Μοντέλου Βουλής των Ελλήνων, αποτέλεσε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του πρώτου MBE, προωθώντας το συνέδριο στην πρωτεύουσα, ενώ ηγήθηκε της διοργάνωσης το 2014 και 2015 στην Αθήνα. Ομιλεί αγγλικά και γερμανικά και εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων.

Χρύσα Σολάκη

Η Χρύσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (8η σε Γενική Σειρά) όπου και εξακολουθεί να φοιτά στο 4ο πλέον έτος. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και στην Έδρα Jean Monnet του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Εκπροσώπησε την Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών (European Law Students Association, ELSA) στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη (CEDAW, Φεβρουάριος 2015 και CERD, Αύγουστος 2015) και στον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (OECD Forum 2016) στο Παρίσι. Δραστηριοποιείται στον εκπαιδευτικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμο “Άφιξις” ως Υπεύθυνη στη Θεσσαλονίκη του προγράμματος Εικονικών Δικών “Πρωταγόρας”, ενώ στο παρελθόν έχει συμβάλλει στη διοργάνωση πλήθους συνεδρίων και ημερίδων. Έχει παρακολουθήσει καλοκαιρινά μαθήματα στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης, και έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε Ομάδα Νομικής Έρευνας της ELSA σε συνεργασία με το Council of Europe. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Αναστασία Τζίμα

Η Αναστασία, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, είναι φοιτήτρια στο τμήμα Οικονομικών σπουδών, της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια (Τάξη του 2018). Είναι μέλος του «Άφιξις» από το 2018. Έχει λάβει μέρος σε προσομοιώσεις των Ηνωμένων Εθνών, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, στον διαγωνισμό Μαθηματικής και λογικής Σκέψης (Anatolia College Math and logic competition) αλλά και στο Anatolia College Science and Technology Annual Conference ως Head of the Admin team. Υπήρξε μαθήτρια του Κέντρου για Χαρισματικά Παιδιά (CTY) του Johns Hopkins στην Ελλάδα για δύο χρονιές παρακολουθώντας τα μαθήματα Fundamentals of microeconomics και International Relations. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τη μουσική και την κολύμβηση.

Δημήτρης Τσιπινιάς

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη (τάξη του 2017) και φοιτητής της Νομικής ΕΚΠΑ. Αποτελεί μέλος του οργανισμού από τον Σεπτέμβριο του 2018. Είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος C2 τόσο της αγγλικής όσο και της γαλλικής γλώσσας, ενώ επίσης γνωρίζει την αραβική γλώσσα σε αρχάριο επίπεδο. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 12 προσομοιώσεις Ηνωμένων Εθνών τόσο εκτός Ελλάδος (Ουάσιγκτον, Λυών, Κωνσταντινούπολη) όσο και εντός (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ρόδος), ενώ επίσης έχει υπάρξει οργανωτής σχολικού συνεδρίου προσομοίωσης Ηνωμένων Εθνών του Κολλεγίου Ανατολια το 2017. Επιπρόσθετα έχει βραβευτεί για τη συμμετοχή του σε δυο πανελλήνιους αγώνες ρητορικής το 2016 στο Κολλέγιο Ανατολια και το 2017 στους αγώνες του Υπουργείου Παιδείας αντίστοιχα. Αποτελεί μέλος του ρητορικού ομίλου της Νομικής Αθηνών, ενώ ανάμεσα στα ενδιαφέροντα του βρίσκονται η διπλωματία, η ιστορία, η ρητορική αλλά και ο αθλητισμός.

Θωμάς Τσουλιάς

Ο Θωμάς είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια (Τάξη του 2011) και της Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει σε παραπάνω από 20 προσομοιώσεις Ηνωμένων Εθνών και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Παρίσι, Γενεύη, Κωνσταντινούπολη, Χάγη, Οξφόρδη), ενώ υπήρξε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών Κολλεγίου Ανατόλια (ACMUN) για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές. Συνιδρυτής και Chief Executive Officer του εκπαιδευτικού μη-κερδοσκοπικού οργανισμού “Άφιξις” και συνιδρυτής του Μοντέλου Βουλής των Ελλήνων και των Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας», έχει βραβευτεί για τις εξωσχολικές του δραστηριότητες με το βραβείο «Εξαιρετικής Επίδοσης σε Εξωσχολικά Προγράμματα» (Outstanding Performance in Extra-Curricular Activities). Έχει παρακολουθήσει καλοκαιρινά προγράμματα pre-law στο πανεπιστήμιο του Pace (Νέα Υόρκη), και έχει τιμηθεί για την συμμετοχή του σε προγράμματα ελληνικής παιδείας από ιδρύματα του εξωτερικού, όπως το Navarino Foundation & το Dartmouth College. Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει πρακτική άσκηση στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Κολλεγίου Ανατόλια και συμμετοχή στο Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια (CTY Greece at Anatolia College) ως Residential (2014) και Senior Residential Assistant (2015). Ασχολείται με την παιδεία, την εκπαίδευση, την πολιτική, την διπλωματία, την ιστορία και την τεχνολογία.

Ιάσων Χατζηκώστας

Ο Ιάσων κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, φοιτά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Παράλληλα με το Πανεπιστήμιο, ασχολείται με διάφορα Project, που έχουν ως στόχο την σύνδεση της τεχνολογίας με την καινοτομία, την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα. Πιστεύει, πως στον αιώνα της τεχνολογίας, η σύνδεση αυτή, αποτελεί το κλειδί έτσι ώστε ο μελλοντικός εργαζόμενος να έχει όλα τα προαπαιτούμενα εφόδια για την αγορά εργασίας. Οι γνώσεις, η μεθοδικότητα και οι κοινωνικές δεξιότητες που τον διακρίνουν σε συνδυασμό με το πάθος που έχει για ο,τι κάνει εἰναι οι παράγοντες που πηγάζει η αποτελεσματικότητά του. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τον προγραμματισμό, την επιχειρηματικότητα και το τέννις. Ζει στη Θεσσαλονίκη.

Γιώργος Ψωμιάδης

Ο Γιώργος είναι τελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη φοιτητική του πορεία, έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και προσομοιώσεις, όπως το Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων και έχει ασχοληθεί ενεργά με τις Εικονικές Δίκες Πρωταγόρας. Επιπλέον, έχει τελέσει χρέη οργάνωσης και διοικητικής υποστήριξης στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας σε εθελοντική βάση. Στόχος του μέσα από τις δράσεις του Άφιξις είναι να συμβάλλει στο να γίνει η εκπαίδευση καλύτερη, βοηθώντας τους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους και να οξύνουν την κριτική τους σκέψη και ικανότητα. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το θέατρο ως εθελοντής δάσκαλος στο Θεατρικό Σχολείο του Δήμου Καλλιθέας.