“Αν σκέφτεσαι για ένα χρόνο, φύτεψε ένα σπόρο. Αν σκέφτεσαι για δέκα χρόνια, φύτεψε ένα δένδρο. Αν σκέφτεσαι για 100 χρόνια, δίδαξε ανθρώπους.”

~ Κομφούκιος, 551 – 479 π.Χ.

Η Συνταγή της Επιτυχίας: Η Ομάδα του Άφιξις

Ο Άφιξις μεγαλώνει συνεχώς και η δράση του βασίζεται στην συμβολή ικανών ατόμων, σε διαφορετικούς ρόλους. Όλοι μας αφιερώνουμε τον χρόνο μας εθελοντικά και συνεισφέρουμε στο να πραγματοποιήσει ο Άφιξις τον σκοπό του: να μετατρέψει το εκπαιδευτικό σύστημα σε μία ευχάριστη και δημιουργική διεργασία για κάθε μαθητή, μέσα από την οποία θα ανακαλύπτει και θα καλλιεργεί τα ταλέντα του με πρωτοποριακούς τρόπους.

Για τον λόγο αυτό, τα Μέλη του Άφιξις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της προσπάθειας μας. Κάθε Μέλος μας αφιερώνει τον χρόνο, τις δυνάμεις και τις γνώσεις και εμπειρίες του για να ενισχύσει τις προσπάθειες του Οργανισμού, σχεδιάζοντας νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, ερχόμενο σε επαφή με την ευρύτερη κοινότητα και τους μαθητές μας, και συμπράττοντας ενεργά στις λειτουργίες της Ομάδας μας.

Ταυτόχρονα, τα Μέλη μας καλλιεργούνται και τα ίδια μέσα από αυτήν την προσπάθεια. Μέσα από την δράση μας μαθαίνουν να λειτουργούν αποτελεσματικά ως Ομάδα, αναπτύσσουν τις ικανότητες τους σε επαγγελματικό περιβάλλον και έρχονται σε επαφή με σημαντικές προσωπικότητες που υποστηρίζουν τα προγράμματά μας.

Ως αποτέλεσμα, τα Μέλη μας προετοιμάζονται για την μελλοντική τους ζωή αποκτώντας εφόδια μέσα από την εθελοντική τους δράση, αφήνοντας την ίδια στιγμή πίσω τους ένα έργο που θα ωφελήσει καθοριστικά τις επόμενες γενιές μετά από αυτούς.

 

Γίνε Μέλος του Οργανισμού

Αναρωτήσου λοιπόν:

Ενδιαφέρεσαι και εσύ να συμβάλεις στο όραμα του Άφιξις;

Θα ήθελες με τη σειρά σου να κάνεις τη διαφορά στον τομέα της ανθρώπινης μάθησης;

Θέλεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου για να μας βοηθήσεις να βελτιώσουμε την εκπαίδευση στην Ελλάδα και τον Κόσμο;

 

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι «ΝΑΙ», δες παρακάτω τις διαθέσιμες θέσεις που χρειάζονται κάλυψη και στείλε μας την αίτησή σου συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία ή πρότεινέ μας την δημιουργία μίας θέσης που πιστεύεις ότι θα ωφελήσει τον Οργανισμό και την οποία θα μπορούσες να ξεκινήσεις εσύ.